h22 logo

Dela på

Smaka på H22 City Expo

Hur smakar framtiden? Och kan vi genom ett City Expo gå utanför vår bekvämlighetszon och öppna upp för en smakupplevelse utöver det vanliga? En sak är säker. Du kommer aldrig vara hungrig eller kulinariskt uttråkad under H22 City Expo.

H22_Smaka_1
H22_Smaka_2
H22_Smaka_3
H22_Smaka_4

Utforska helt nya världar kopplat till smak, doft och känsel. Testa en munsbit av något odlat i ett cirkulärt kretslopp, eller upptäck oväntade råvaror som kan bli framtidens hållbara standard.

H22 City Expo är ett skyltfönster för lokal mat och en utvecklingsplattform för alla som arbetar med mat, från produktion till vad som ska ligga på tallriken i framtiden.
Under H22 City Expo engagerar sig krögaren Daniel Berlin i framtidens mat med visionen att åstadkomma en hållbar utveckling både för gastronomin och vardagsmaten tillsammans med lokala krögare. På vackra Henry Dunkers plats, mellan konserthuset och stadsteatern i Helsingborg, skapas en arena för mat. I anslutning till arenan bubblar det av aktiviteter. Allt från toppmöten med kockar, gästspel, workshops och provningar till samtal mellan producenter, bönder och andra intressanta matprofiler.

 

På Drottninghög kan du upptäcka den nyskapande marknadsplatsen som skapar jobb för de som bor i området. Här pågår arbetet för fullt med att plantera en del av de grönsaker som kommer att skördas på stadsodlingen för att sen tillagas i köket och säljas till hungriga expobesökare. Det gröna kommer vara grunden i allt som tillagas och i utrymmet mellan inomhus och utomhus kan människor umgås, hänga, äta, ta en kopp te, lyssna på musik och delta i evenemang.

 

Välkommen till H22 City Expo med ett hungrigt och öppet sinne, här kommer du både få uppleva innovativa lösningar och exotiska smakupplevelser – hugg in!

Dela på

MITT H22

info

följ oss