h22 logo

Dela på

Boka resa

Välkommen till Helsingborg och H22 City Expo! För att göra det enkelt för dig att boka din resa till H22 City Expo samarbetar vi med ett antal partners i resebranschen. Här kan du boka hotell, aktiviteter, konferenser, studiebesök och mycket mer!

H22_Privatperson

Privatperson

För dig som vill resa på egen hand till H22 City Expo och även vill upptäcka fler sevärdheter i vår region. Med Sembos innovativa verktyg kan du enkelt boka hela din resa, individuellt anpassad efter dina önskemål. Här hittar du en massa inspiration och bokar hotell, transport och med ett par klick

H22_Foretag

Företag

Grupper, konferenser och events – Ska ni resa i en grupp och vill ha hjälp med att planera er vistelse under H22 City Expo så erbjuder H22 experthjälp via våra partners. Här kan du få hjälp med att boka konferenser, unika och kundanpassade events, middagar, transporter, hotell och mycket mer.

H22_Studiebesok

Studiebesök

Vill ni göra ett studiebesök hos någon av Helsingborgs stads verksamheter eller partners? Då erbjuder H22 även boknings- och planeringshjälp av ert studiebesök. Våra experter sätter ihop ett anpassat program för er vistelse under H22 City Expo.

H22_Fria_Bad

Upptäck Helsingborg

Som en pärla i kanten av Öresund finner du Helsingborg, staden med något för alla. Oavsett om du längtar efter äventyr, ett dopp i havet eller spännande kultur och historia kan du vara säker på att hitta det här.

H22_Sea_kayaking_Kullaberg-3-©-Planet-Visible

Njut av hela regionen

Du som besöker H22 City Expo befinner dig i regionen Nordvästra Skåne, en naturskön region där upplevelser utöver det vanliga väntar i varje hörn. Upptäck den rika mattraditionen, äventyren och aktiviteter för hela familjen.
Foto: ©Planet Visible

Kontakt

Om du frågor om resor till H22 City Expo,
kontakta oss på visith22@helsingborg.se

Frågor om bokade resor

Har du frågor om en redan bokad resa,
kontakta respektive arrangör:

Dela på

MITT H22

info

följ oss