h22 logo

Dela på

Superhjältar

Träffa expots fyra superhjältar på deras respektive område. Hälsa på i deras hem, dansa och sjung tillsammans med dem och upptäck deras magiska värld. Rita, pyssla och lek med Eldar på Drottninghög. Hitta alla Blubbas små kompisar i Oceanhamnen. Upptäck Larves magiska skogshem i Slottshagen. Håll noga utkik efter Vindas värld bland molnen och stjärnorna i Helsingborg City.

Mitt namn är Blubba

Blubelliblubb halloj! Jag heter Blubba och jag älskar vatten, fiskar, korallrev och havsdjur. Ja till och med hajar och brännmaneter. Jag tycker att alla vattenvarelser ska få leva i rena hav och sjöar. Och visst är det coolt att elektricitet kan skapas med hjälp av vattenkraft!

Mitt namn är Eldar

Sprakeliknast hej på dig! Jag heter Eldar och jag brinner för gemenskap, rättvisa och kärlek. Jag vill att alla människor, barn, tonåringar, vuxna, ja till och med de riktigt gamla ska ha det bra tillsammans. Tycker du också att solkraft och energin i eld och värme är riktigt häftig?

Mitt namn är Vinda

Swish swosh hallå! Jag heter Vinda och jag trivs högt uppe bland molnen eller i rymden. Det är när jag swishar fram med vindens kraft som jag kommer på de allra smartaste tankarna.
Visste du att många coola uppfinningar kommer från rymdforskning och har använts av astronauter?

Mitt namn är Larve

Knak brak hejsan! Larve heter jag och jag älskar allt som lever och växer i jorden: träd, blommor och pyttesmå kryp som insekter och larver. Visste du förresten att träd har superkrafter? De renar luften och får människor att må bättre genom att bara finnas till. Ju fler träd vi planterar desto renare blir vår luft!

Dela på

H22 City Expo är stängt

Superhjältar

0 Händelser

Profil

info

följ oss

certifikat