h22 logo

Dela på

Open up for Quality of life

Slottshagen

Mellan den 30 Maj och den 3 Juli 2022 pågick H22 City Expo i Helsingborg. En internationell stadsmässa, där fokus låg på framtidens välfärds- och stadsutvecklingslösningar och på hur vi tillsammans skapar en smartare, mer hållbar och omtänksam stad. Nedan kan du se en del av de saker som erbjöds besökare inför och under stadsmässan i Slottshagen.

I den grönskande oasen Slottshagen utforskar vi balansen mellan arbete och fritid, staden och landet, vila och rörelse. Hitta din balans i kropp och själ när du vandrar genom Slottshagen park mitt i staden. Med fantastisk utsikt över Helsingborg och havet kan du utforska stadslivet i harmoni med naturen. Andas in århundradens historia, testa en ny arbetsplats mitt i grönskan och få energi genom att testa några nya utomhusaktiviteter.

Händer varje dag

Händer särskilda dagar

Livskvalitet i fokus

Slottshagen är platsen där vi öppnar upp för livskvalitet. Fördjupa dig i utrymmet mellan det förflutna och framtiden och upptäck hur virtuell verklighet kan ge liv till 700 år av historia. En utomhusscen ger en kulturkick för att avrunda upplevelsen, och de gamla terrasstrapporna tar dig till centrum och evenemangets puls, en värld av mat och spännande möten.

Dela på

Profil

info

följ oss

certifikat