h22 logo
Sparvagnshallarna-1920x1080_bild7.jpg

Välkommen till förvandlingen av Spårvagnshallarna

Välkommen till förvandlingen av det historiska kvarteret Spårvagnshallarna i Helsingborg. Här låter Riksbyggen det gamla ge liv åt det nya och en plats som en gång varit så speciell för många Helsingborgare får liv igen, genom nytänkande mobilitetslösningar, smarta digitala hemsystem, underhållning och aktiviteter för hela familjen. 

Kvarteret Spårvagnshallarna är en stadsdel under utveckling som sommaren 2022 är mitt i sin etablering. Här får du en spännande inblick i områdets rika historia och såklart också en glimt av framtiden. Besök visningsbostäder, se hur ett bussgarage blir ett modernt mobilitetshus, prova en elbil eller ellådcykel och inspireras av hållbar inredning.

På plats kan du som besökare också njuta av ett kulturutbud av olika scenföreställningar med både dans, musik och trolleri. De mindre barnen kan skapa framtidens stadsdel i lego i kvarterets pysselhörna, ungdomar kan testa volleyboll och familjen kan besöka en bibostadsmässa – jo du läste rätt, en bostadsmässa för bin.


I utvecklingen av Spårvagnshallarna planerar Riksbyggen variationsrik bebyggelse med drygt 700 nya bostäder där hyresrätter blandas med bostadsrätter och flerbostadshus varvas med småskaliga radhuskvarter. Här kommer att finnas bostäder för alla, gammal som ung. Nya stadskvarter som genomsyras av nytänkande och hållbarhet, på en plats där det gamla ger liv åt det nya.

Arrangörer

riksbyggen-360x123-1-300x103.png

url

Läs mer om Riksbyggen på h22.seriksbyggen.se

Dela på

  • Hållbarhet/miljö/klimat
  • Hälsa, livskvalitet och socialt välmående
  • Byggnationer & arkitektur
  • Framtidens boende/visningslägenheter
  • Stadsutveckling
  • Tech och digitalisering

MITT H22

info

följ oss