h22 logo
plantera.jpg

Välkommen att uppleva framtidens stadsdel!

Tänk om det var möjligt att bo i en stadsdel som faktiskt var en positiv tillgång till klimatet - som absorberade mer koldioxid än vad som behövts för att bygga upp den?

Skanska vet att det är möjligt! Är du nyfiken på hur? Besök då deras paviljong och ta del av några av de innovativa lösningar som kan göra stadsdelen Ljusekulla i Helsingborg till ett av Sveriges mest klimatvänliga stadsområden.

Det som byggs och utvecklas idag ska hålla lång tid framöver, därför behöver vi tänka på framtidens utmaningar redan nu. Hållbarhet handlar om att minimera klimatpåverkan, kompensera de utsläpp som inte går att undvika och inspirera människor till att vilja leva hållbart.

Till H22 City Expo tar Skanska tillsammans med sina samarbetspartners fram förslag på lösningar till framtidens stadsdel. En stadsdel som är hållbar genom hela livscykeln, både miljömässigt och socialt. Här finns plats för odling och försörjning av invånarna på ett sätt som du nog tidigare inte sett. Några av lösningarna visualiseras i paviljongen - här kommer du kunna strosa runt i en VR-miljö och uppleva en del av framtiden samtidigt som du avnjuter en klimatneutral fika.

Välkommen att uppleva framtidens stadsdel!

  • container.jpg
  • vattna.jpg

Arrangörer

SKANSKA-orig-logo-RGB-534-1-300x103.jpg

url

Läs mer om SKANSKA på h22.seskanska.se

Dela på

  • Stadsutveckling
  • Hållbarhet/miljö/klimat
  • Byggnationer & arkitektur

MITT H22

info

följ oss