h22 logo
 Katr_3.jpg

30 May - 3 July

Upptäck en mobil lekplats med Place & Play - Drottninghög

Det finns alltid tid till lek – nu finns det också alltid en plats. Bli först att spana in Place & Play – en helt ny och spännande lösning med tillfälliga, tidsbegränsade lekplatser. Tänk en container som levereras med valfritt tema och storlek, var och när som helst. Kulturevenemang, tillfälliga skolor, bestäm själv. Låt barnen testa och få en inblick i vilken roll lekglädje spelar i levande stad.

Place & Play syftar till att erbjuda barn på H22 ytterligare möjligheter till lek och rörelse men också påvisa möjligheten för branschen att lek kan utgöras av tillfälliga installationer efter säsong och behov. CADO vill genom H22 vara med och visa på hur lek och rörelse utgör en betydande roll i framtidens städer och på vilket sätt det bidrar till att skapa livskvalitet för stadens barn och unga med familjer. Med sin H22-satsning vill CADO lyfta vikten av rörelse och belysa företagets motton ”En värld i rörelse”.

Kom och se några roliga exempel på hur denna ambition kan ta plats i stadsrummet, och utforska en av de största modellerna av konceptet Place & Play på Drottninghög! Oavsett om du är privatperson eller stadsutvecklare kommer du garanterat att inspireras att låta lek och rörelse ta större plats i vardagen.

  • Box packad.jpg
  • Pop-Up-ny-2019_4.jpg
  • Katr_1.jpg

Arrangörer

CADO-logo-300x50.jpg

url

Läs mer om CADO på h22.secado.se

Dela på

  • Stadsutveckling
  • Lekplatser
  • Prova på/våga testa gör

MITT H22

info

följ oss