h22 logo
SilviaBo-Mariastaden---fasad-mot-Uppåkragatan-(1).jpg

Upplev SilviaBo – ett unikt boendekoncept för äldre

SilviaBo är ett boende du varken vill eller behöver flytta ifrån när du blir äldre och för första gången öppnas det nu upp för besökare! Här kan du besöka visningshem, uppleva den härliga utomhusmiljön och se hur hem med värde, känsla och fantastiska extrakvaliteter skapats i Helsingborg. Det är unika bostäder för 55+, men förberedda för att kunna bo kvar i hela livet – och du är inbjuden!

Under H22 City Expo öppnar BoKlok upp två visningshem i konceptet SilviaBo; en tvårumslägenhet och en trerumslägenhet. Kom och se hur bostäderna är byggda, få ett hum om alla smarta lösningar som gjorts och upplev olika sorters möblering som kan anpassas för olika sorters behov. Få en inblick i möjligheterna och utmaningarna när det kommer till bostäder för äldre, lyssna på föreläsningar och seminarier och delta själv i aktiviteter. Missa inte att utforska den vackra trädgården som är framtagen enligt ett speciellt koncept och där stor vikt lagts vid att skapa levande miljöer med många kvaliteteter – allt för att skapa stimulans och glädje till de boende.

Konceptet SilviaBo är framtaget tillsammans med Silviahemmet och IKEA, och den ursprungliga idén kommer från H.M. Drottning Silvia tillsammans med Ingvar Kamprad, grundare av IKEA. SilviaBo är helt enkelt vanliga, bekväma och hemtrevliga bostäder, men som samtidigt är helt unika då det är möjligt att bo kvar hemma även om man skulle utveckla en demenssjukdom. Välkommen hit!

Arrangörer

BoKlok_Ny_Logo_sRGB_1200x1200-300x300.png

url

Läs mer om Boklok på h22.seboklok.se

Dela på

  • Hälsa, livskvalitet och socialt välmående
  • Framtidens boende/visningslägenheter
  • Stadsutveckling
  • Vård- och omsorg
  • framtidensboende
  • innovationer

MITT H22

info

följ oss