h22 logo

TECHSHIP

Är du ung och har högtflygande idéer, men vet inte hur du ska gå vidare? TECHSHIP är en nyskapande inkubator, där unga helsingborgare får hjälp att göra sina eller andras affärsidéer till verklighet – en satsning på stadens unga människor och i längden regionens tillväxt!

TECHSHIP bidrar till lärande, nya samarbetsformer och är en innovativ lösning när det gäller hållbar stadsutveckling. Wihlborgs, tillsammans med Helsingborgshem, Campus och HETCH, har utvecklat konceptet för att ge unga helsingborgare möjligheten att utveckla sin eller någon annans idé till ett affärskoncept, med stöd och vägledning från expertisen på HETCH inom ramarna för projektet.

TECHSHIP är en alternativ språngbräda som för samman ungdomar från olika delar av staden och erbjuder dem ett bredare nätverk. Genom att få en unik tillgång till stöd och förebilder, skapas också bättre förutsättningar för dem att lyckas. Ambitionen är att skapa en modell som kan användas inom fler områden och generera liknande koncept. Förhoppningen är att modellen sedan kan växa sig vidare till andra städer.

Genom TECHSHIPs unika sammansättning av samarbetspartners finns här en sällsynt möjlighet för den yngre generationen att lyfta sin potential och samtidigt bidra till en hållbar samhällsutveckling med hjälp av ny teknik.

Arrangörer

a-logga-300.png
hetch_logo-180x128-1.png
WB_horizontal_RGB_blue (1).jpg

url

Läs mer om Helsingborgshem på h22.seLäs mer om HETCH på h22.seLäs mer om Wihlborgs på h22.se

Dela på

  • Stadsutveckling
  • Tech och digitalisering
  • Integration
  • Jämställdhet och inkludering

MITT H22

info

följ oss