h22 logo
tillfällig-bild.jpg

Ta med din ledningsgrupp till H22 City Expo

Utbyt erfarenheter om inkluderande stadsutveckling och möt den samlade expertisen under H22 City Expo. Varje dag, i 35 dagar, erbjuder Helsingborgs stad föreläsningar om stadens utvecklings- och innovationsresa, riktat till dig som arbetar med att leda och driva utvecklingen i städer och offentlig sektor.

Börja dagen med ett morgonseminarium där Helsingborgs stad delar med sig av lärdomar och erfarenheter från de senaste 10 årens arbete med att utveckla staden till att bli en av Europas mest innovativa och gröna städer. Under resten av ditt besök i Helsingborg har du en sällsynt möjlighet att ta del av de spännande upplevelser, aktiviteter, samtal och möten som bubblar runt om i staden under sommaren 2022. Varför inte passa på att ha din organisations avslutande vårmöte eller den härliga sommaravslutningen med ledningsgruppen i Helsingborg?

Intresserad? Vänta inte för länge med att bestämma dig, platserna och tiderna är begränsade. Så, ta med din organisations ledning till H22 City Expo och var med för att tillsammans skriva modern historia! Det här är en unik händelse i Sverige som du inte vill ha missat när du ser tillbaka på år 2022.

Boka biljett

Arrangörer

Helsingborgs stad

Dela på

  • Stadsutveckling
  • Möten
  • Föreläsningar

MITT H22

info

följ oss