h22 logo
AdobeStock_279568798.jpg

2 June - 15 June

8:00 AM - 5:00 PM

Andra tillfällen

Startups och storföretag utforskar innovationsprocessen

Tror du att Sverige och Danmark kan nyttja startups innovationer i högre grad? Tror du att en av nyckelfaktorerna är att storföretag engagerar sig och arbetar systematiskt med innovationsprocesser? Häng med på en djupdykning i dessa frågeställningar. Delta i det spännande samtalet och var en av dem som skapar innovation och förändring. *Evenemanget kräver inbjudan.

Ett litet antal företag med ett tydligt intresse av att ta sin innovationsledning till nästa nivå har bjudits in till samtalet. Modiga nog att avslöja både framgångar och misslyckanden deltar de för att utmana sig själva tillsammans med startups:

      + IKEA
      + Skanska
      + Alfa Laval
      + TetraPak

Naturligtvis är Helsingborgs stad, som ligger i framkant för att få innovationer att hända tillsammans med företag och medborgare, med i samtalet.

Evenemangets syfte är att föra ett transparent och ärligt samtal där brister, misslyckanden och missförstånd är uppe på bordet. Verktyget som används är ISO-standarden 56002 om innovationsledning.

Denna dialog kan vara banbrytande för att nå nödvändiga framsteg i innovationsprocessen mellan storföretag och startups!

  • händer_stor_liten.jpg
  • kugghjul_litet_stort.jpg
  • pingviner.jpg

Arrangörer

sbhub_logotype_colblack_cmyk-360x116-1-300x97.jpg
riselogga_webb2_0-360x203-1-300x169.png

url

Läs mer om Sustainable Business Hub på h22.seLäs mer om RISE på h22.se

Dela på

  • Konferenser
  • mötesplats

MITT H22

info

följ oss