h22 logo
H22_Space_to_Innovate_1920x1080px.jpg

Space to Innovate – en innovationsutställning

Innovationsutställningen Space to Innovate bjuder in dig att upptäcka spännande välfärdsinnovationer som gör livet bättre för alla i staden. Lär dig allt om Helsingborgs resa mot att bli en av Europas mest innovativa städer och utforska vad innovation betyder i en omtänksam stad.

Innovation - till vilken nytta?

Space to Innovate visar upp ett axplock av de över 300 initiativ som är resultatet av stadens långsiktiga investering i innovation: H22. Utforska och testa alla möjliga slags innovationer med det gemensamma målet att göra staden till en bättre plats för de som bor och verkar i den. Testa appen som hjälper dig att öva på anställningsintervju och träna på språket. Möt Laiban, AI-roboten som svarar på förskolebarnens frågor och frigör tid för lärarna.

Du kan förvånas över vad det finns för likheter mellan att bli bättre på fotboll och på matte, hur digitala mätpunkter kan användas för att skapa tåligare gräsmattor, hålla koll på att hängrännor inte blockeras av skräp eller nya sätt att hjälpa individer med sociala utmaningar. Och mycket mer därtill.

För att förändra stadens DNA

Helsingborg befinner sig på en spännande förändringsresa där vi utforskar framtidens lösningar. För att åstadkomma detta tror vi att fritt utrymme, samarbete och transparens är avgörande för att accelerera innovation. Det krävs med andra ord mentalt ”space”, för att tillåta och möjliggöra expansion och förflyttning. Längs resan har vi sett både stjärnskott och stjärnfall. Och just stjärnfallen, våra misslyckanden, är vi faktiskt lite extra stolta över. För vi vet att ju mer vi vågar misslyckas desto mer lär vi oss!

H22 är en rörelse och ett tankesätt som förändrar stadens DNA – från att vara en förmedlare av tjänster till en möjliggörare.

Space to Innovate visar bara ett axplock av innovationsarbetet – upplev fler innovationer på andra platser runt om i staden!

Space to Innovate – en innovationsutställning

0 Händelser

Dela på

MITT H22

info

följ oss