h22 logo
Presentation_bg.jpg

Smart är osynligt, AR gör det synligt!

Många lösningar som gör att en smart stad blir just smart, är tekniska lösningar som arbetar osynligt i bakgrunden av det du faktiskt ser och upplever. Med hjälp av EC Solutions AR-baserade webbapp får du möjlighet att se alla smarta lösningar omkring dig i realtid. Har du undrat hur saker egentligen fungerar? Nu har du chansen!

EC Solutions har utvecklat en lösning speciellt för H22, dels för att visa upp alla de dolda tekniska lösningar som underlättar din vardag, dels för att visa hur dessa kan göras synliga och tillgängliga för alla. Lösningen är en webbaserad app som du kan prova i Oceanhamnen under H22 City Expo.

När du håller upp din telefon syns, med hjälp av AR (Augmented Reality), en digital kopia av det du riktar den mot och du kommer att kunna tända olika informationsskyltar. Dessa kan visa live-data om vad som händer i de digitala systemen, eller guida dig genom att visa och läsa upp information om Oceanhamnens smarta installationer.

EC Solutions har utvecklat den tekniska lösningen och plattformen för AR-appen. Ingen installation behövs – du surfar bara in på din webbläsare. Eftersom telefoner ofta redan har mängder av appar installerade slipper du på så vis tillföra ytterligare en app. Dessutom är det enklare att surfa in på en sida för att prova, än att installera ytterligare en app – det är ett steg mindre!

Arrangörer

logo_horizontal_black-360x76-1-300x63.png

url

Läs mer om EC Solutions AB på h22.seecsolutions.se

Dela på

  • Tech och digitalisering
  • Prova på/våga testa gör
  • Hållbarhet/miljö/klimat

MITT H22

info

följ oss