h22 logo
Black-Tripplanner.jpg

Sembo presenterar ny innovativ bokningsplattform

Idag finns många smarta lösningar hur man på ett relativt enkelt sätt kan skräddarsy och boka en resa genom att själv kombinera transport med hotell. Något Sembo hjälpt sina kunder att göra under många år. Nu tar företaget tekniken ett steg längre och lanserar i samband med H22 ett helt nytt innovativt sätt att boka resor. Och inte bara resan utan också upplevelser.

Inför H22 City Expo kan du få hjälpa av Sembo att sätta samman din vistelse i Helsingborg. Med en mängd olika rundturer inspireras du som vill kombinera din vistelse med olika upplevelser i regionen. Allt från förslag på vingårdsturer till härliga turer på cykel och upplevelser för familjen hittar du idag på sembo.se/partners/h22

Under januari 2022 lanserar företaget ett nytt och innovativt verktyg för att planera och boka resor. Idag krävs det mycket och är rätt så omständligt att sätta samman en resa som ska innehålla flera komponenter, såsom boende på flera olika hotell och transporter. Detta är något Sembo tagit fasta på när de nu tar nästa steg i företagets utveckling.

Sembo har alltid strävat efter att förenkla för kunden genom att kombinera kraftfull teknologi med bra personlig service. Utvecklingen av den nya bokningsplattformen är en milstolpe, inte bara för företaget utan för resebranschen som helhet.

Under april kommer man fullt upp presentera ett reseekosystem som förmodligen blir marknadens mest kraftfulla verktyg för semesterplanering och bokning där kunden själv kommer kunna skapa en resa lika enkelt som man idag skapar en playlist på Spotify.

Sembo kommer finnas på plats under H22 City Expo för att hjälpa besökaren som vill boka och självklart även för dem som är intresserade att ta del av den nya tekniken.

Arrangörer

Sembo

url

sembo.se

Dela på

  • Tech och digitalisering

MITT H22

info

följ oss