h22 logo
wec360_6.jpg

Se Midrocs lägenhet med en digital ”hjärna”

Nu är framtidens boende här på riktigt. Med en smartphone kan du själv, en bostadsrättsförening eller ett bostadsbolag nyttja smarta funktioner till boendet. Genom en öppen digital plattform kan alla möjliga tjänster läggas till vartefter behov uppstår. I Midrocs visningslägenhet får du uppleva ett smart, hållbart hem och veta mera om hur digitaliseringen påverkar hela fastighetsbranschen.

Här finns inte några självpåfyllande kylskåp, robotkockar eller hologramassistenter i hemmet. Mycket av det revolutionerande i Midrocs smarta visningslägenhet är diskret teknologi. Enkelt beskrivet skulle man kunna säga att lägenheten nu fått en hjärna och ett språk, så att lägenheten fungerar som en enhet.

I bakgrunden finns en digital infrastruktur där olika system är sammankopplade med en ”hjärna” som koordinerar allt, och utöver det gemensam wifi och ett användargränssnitt som gör det enkelt för den boende och andra att visa och styra de funktioner och tjänster som de själva väljer.

Tekniken som gör ditt liv enklare
Lägenheten försöker nu aktivt göra ditt liv enklare. Som att släcka ljuset när du larmar på om du själv skulle ha glömt, hjälpa dig att släppa in leveranser eller hantverkare om du inte är hemma eller att ringa efter hjälp om du skulle ramla. Lite som när smartphones kom - som i grunden förändrade hur vi interagerar med teknik.

Visningslägenhet med rymd och ljus
I lägenheten i Brf Oceanpiren visar Midroc tekniken för ett smart hem i ett unikt boende, en tvårummare där vardagsrum och kök breder ut sig och tar plats. Och med ett entresolplan som bidrar till rymd och ljus, med generösa glaspartier för att göra den härliga Öresundsutsikten rättvisa.

  • granssnitt.jpg
  • 1B-1001.png

Arrangörer

midroc_01_blue_rgb_2016-180x124-1.png

url

Läs mer om Midroc Properties på h22.semidroc.se

Dela på

  • Byggnationer & arkitektur
  • Stadsutveckling
  • Tech och digitalisering
  • Framtidens boende/visningslägenheter

MITT H22

info

följ oss