h22 logo
1160575387.jpg

Se framtidens klimatvänliga fordonsladdning i hamnen

Transporter står för mer än 25% av CO2-utsläppen. På plats i Helsingborgs Hamn kommer Elonroad från Lund att visa upp en ny typ av klimatvänlig laddning för alla eldrivna fordon, där man laddar fordonet underifrån med konduktiv teknik. Elvägen kan installeras på alla vägar och du kan därför ladda både när du kör eller står still! Upplev tekniken på plats i hamnen!

Framtidens smarta stad är uppkopplad, elektrifierad och hållbar. På H22 City Expo kommer Helsingborgs Hamn som första hamn i världen att testa Elonroads laddskenor för uppladdning av två av hamnens bilar. I praktiken fungerar det ungefär som en bilbana i jätteformat! Laddtekniken möjliggör laddning såväl när man kör som när man står still och prövas just nu bl a i ett pilotprojekt med stadsbuss i Lund. På plats kommer du som besökare att se och kunna lära dig mer om olika laddlösningar för att bättre förstå hur elektrifiering av fordon kan se ut i framtiden! Testa även vår specialbyggda bilbana på plats!

Lösningen är ett steg till att inspirera fler städer och industrier att skapa smartare lösningar med fokus på livskvalitet och förenkling för alla, för såväl privatbilister som kommersiella transporter.

  • elonroad_bus_small_w.jpg
  • Elonroad-Drönare-2018-L_w.jpg
  • AdobeStock_453221494_w.jpg

Arrangörer

logo-300x49.png
hhabLogo_rgb2020.png

url

Läs mer om Elonroad AB på h22.seLäs mer om Helsingborgs hamn på h22.se

Dela på

  • Hållbarhet/miljö/klimat
  • Industri och transport

MITT H22

info

följ oss