h22 logo
IMG_1541.JPG

SAFE SKILLS – Varje brand är en berättelse

Vågar du gå i ungdomars skor? SAFE SKILLS är en interaktiv konstutställning baserad på ungdomars berättelser om risker i deras vardag. Utställningen görs av Räddningstjänsten Skåne Nordväst i ett unikt samarbete med Konstfack och är en garanterad ögonöppnare för vuxenvärlden – och en språngbräda för samtal och ökad medvetenhet om ungas situation. 

Bli berörd genom alla dina sinnen på nyskapande konstutställningen SAFE SKILLS, som grundar sig i sju riskområden som Räddningstjänsten Skåne Nordväst identifierat som mest påverkar dagens ungdomar: Brand, Grupptryck/mobbing, Otrygga miljöer, Missbruk, Sociala medier, Brottslighet, Psykisk ohälsa.

Här möts du av berättelser och upplevelser från ungdomar genom konstverken som studenterna från Konstfack skapat. Interaktiva upplevelser bjuder in dig att själv känna hur exempelvis grupptryck, mobbning, missbruk eller otrygga utemiljöer upplevs av ungdomar.

SAFE SKILLS är Räddningstjänsten Skåne Nordvästs nyskapande sätt skapa en diskussion och medvetenhet kring risker och trygghet för unga. Utställningen har offentlig premiär under H22 City Expo och besökare i alla åldrar får en unik chans att ta del av ungdomars liv och historier.

Arrangörer

raddningstajnsten_staende.png

url

Läs mer om Räddningstjänsten Skåne Nordväst på h22.sesafeskills.rsnv.se

Dela på

  • Trygghet & Säkerhet
  • Utställning
  • Konst

MITT H22

info

följ oss