h22 logo
bild270x185_OFC_SannaT (002) (2).jpg

10 June

8:00 AM - 5:00 PM

Our Future City - Development and decay

Lunds universitet välkomnar dig till en vecka av akademiska samtal, diskussioner och workshops med fokus på Agenda 2030 globala hållbarhetsmålens mål nummer 11: Hållbara städer och samhällen – 7-10 juni 2022. Temat för 10 juni rör utmaningar relaterade till hållbarhet och inkluderande stadsplanering, arkitektur och platsutveckling och hur vi kan leva tillsammans på ett rättvist och hållbart sätt.

Hur kommer framtidens urbana platser och miljöer att se ut? Vem byggs det urbana landskapet för? Hur kommer det att användas? Vilka lösningar finns att hitta när det kommer till rättvishet, säkerhet, hälsa och mångfald? Hur kan vi bo tillsammans?

Runda av veckan med en uppfriskande diskussion om dessa ämnen.
Nyckelord: Place making and development, safety, urban planning, architecture, green and blue surfaces, inclusion, equity, gender, diversity, segregation, cosmopolitanism, town center, tourism, waste, decay.

Var med Lunds universitet för en vecka av akademiska samtal, diskussioner och workshops med focus på social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet med utgångspunkt i Agenda 2030.

Campus Helsingborg, Lunds universitet.

Arrangörer

Lunds_universitet_180px.png

url

Läs mer om Lunds Universitet på h22.sech.lu.se

Dela på

  • Stadsutveckling

MITT H22

info

följ oss