h22 logo
OPS! Mötesplats.PNG

OPS! Mötesplats – Nya möten i stadsrummet

Upptäck ett nytt sätt att mötas med på Henckels Torg i Oceanhamnen. Tänk dig ett vanligt mötesrum, blandat med atmosfären från ringen kring en lägereld, och placera det öppet i stadsrummet – så kanske du närmar dig OPS! Mötesplats. Slå dig ner!

Upptäck OPS! – de spontana mötesplatserna i Oceanhamnen med smarta lösningar, väderskydd och överraskande upplevelser! Konceptet är en sittmöbel i stadsrummet med wifi, laddningsuttag, värme och belysning. Basmodulerna är konstruerade av arkitektbyrån Krook & Tjäder på uppdrag av Helsingborgs stad och varje modul kan komma med en liten twist.

OPS! Mötesplats handlar om att skapa en ny spännande och flexibel mötesplats som erbjuder sittplatser i en fri men samlande form. Den kan användas av medarbetare på en arbetsplats som ett informellt mötesrum utomhus, eller helt enkelt som en träffpunkt för såväl unga som gamla ur allmänheten.

Placeringen av OPS!-möblerna utgår från att skapa wifi-hotspots med jämna mellanrum i stadsdelen, på platser där det finns el och fiber som är grundläggande infrastruktur för att skapa en smart stad. Men varför stanna där, när så mycket mer är möjligt?

OPS! Mötesplats består av en OPS!-basmodul i kombination med ett antal klossar som skapar sittmöjligheter och en spännande plats och är resultatet av ett samarbete mellan Stadsbyggnadsförvaltningen, Wihlborgs och Superlab.

Arrangörer

Stadsbyggnadsförvaltningen

WB_horizontal_RGB_blue (1).jpg
superlab_logo_-blue_cmyk-360x52-1-300x43.png

url

Läs mer om Wihlborgs på h22.seLäs mer om Superlab på h22.se

Dela på

  • Byggnationer & arkitektur
  • Stadsutveckling

MITT H22

info

följ oss