h22 logo
OPS! Energi.PNG

OPS! Energi – Träffpunkten som ger dig ny kraft

OPS! Energi utgörs av ett vind- och solkraftverk i form av ett träd i anslutning till själva OPS!-paviljongen. Temat handlar om småskalig, förnybar energi i det urbana sammanhanget och en bildskärm i paviljongen kommunicerar information om energin som genereras av trädet och annan intressant data kopplad till förnybar energi, på ett inspirerande och lättillgängligt vis.

Upptäck OPS! – de spontana mötesplatserna i Oceanhamnen med smarta lösningar, väderskydd och överraskande upplevelser! Konceptet är en sittmöbel i stadsrummet med wifi, laddningsuttag, värme och belysning. Basmodulerna är konstruerade av arkitektbyrån Krook & Tjäder tillsammans med Helsingborgs stad och varje modul kan komma med en liten twist.
Det unika med just OPS! Energi är energiproduktionen i stadsmiljön och att allmänheten ges möjlighet att interagera och utveckla sin nyfikenhet kring förnybar energi och smarta lösningar. Så slå dig ner i en OPS! och låt dig inspireras av möjligheternas möbel!

OPS! Energi är ett samarbete mellan Stadsbyggnadsförvaltningen, Öresundskraft, Pingday och WSP.

Arrangörer

Stadsbyggnadsförvaltningen

Pingday_orange_RGB-e1610355817671.png
oresundkraft_logo.png
wsp_rgb-180x86-1.png
Logotyp_90Svart-300x115.png

url

Läs mer om Pingday på h22.seLäs mer om Öresundskraft på h22.seLäs mer om WSP på h22.seLäs mer om Krook & Tjäder på h22.se

Dela på

  • Hållbarhet/miljö/klimat
  • Tech och digitalisering
  • Kunskap och lärande

MITT H22

info

följ oss