h22 logo
oceanbadet 2.jpg

30 May - 3 July

Oändliga möjligheter på Oceanbadet

Är du badfantast, leksugen eller nyfiken på det blivande badhuset som ska byggas i Oceanhamnen? Här finns något för alla, oavsett ålder. Testa den fantasifulla lekplatsen byggd av återbrukade badrumsdelar eller ta ett självporträtt framför den iögonfallande selfieväggen. Var med och forma framtidens badhus: Oceanbadet!

Besökare i alla åldrar har massor av olika aktiviteter att roa sig med på platsen där framtidens badhus planeras, för att väcka nyfikenhet och stolthet över Helsingborgs stads satsningar. På platsen kan yngre besökare kunna roa sig på lekplatsen, byggd med återbrukade badrumsdelar där temat är simhallsbadrum.

För den nyfikne, som vill införskaffa mer information om platsens framtida planer, finns här information i en mängd olika utföranden. Läs från texter i marken, scanna QR-koder och se filmer eller fakta om det blivande badhuset, simning och missa inte den charmiga filmen från invigningen av simhallsbadet på söder 1942! För den medborgare som vill engagera sig finns här även möjligheten att önska kring vad du vill att badet ska vara.

Arrangörer

Fastighetsförvaltningen

Dela på

  • Hälsa, livskvalitet och socialt välmående
  • Stadsutveckling
  • Prova på
  • Öppet hus
  • familjekul

MITT H22

info

följ oss