h22 logo
robotminds.jpg

Möt en robot

Har du pratat med en robot någon gång? Nu får du en sällsynt chans att komma nära riktiga robotar och se möjligheterna de ger i smart, hållbar stad i framtiden. På H22 City Expo har du möjligheten att prata med Mr. Q, en humanoid social robot som bemannar H22-paviljongen för att hjälpa besökare med frågor om exempelvis staden eller stadsmässan!

Företaget Robot Minds låter besökare till H22 City Expo uppleva hur robotar kan användas i offentliga miljöer. Robotar kan fungera som guider i informationscenter, kommunicera med invånare och gäster i staden på flera olika språk eller visa vägen till specifika platser. Den sociala roboten Mr. Q ger till exempel besökare i H22-paviljongen närkontakt med en ny, futuristisk teknik.

I framtidens smarta städer spås denna typ av robotar bli vanliga inom många sektorer, bland annat inom sjukvård och serviceyrken. Robot Minds robotar kan prata flera olika språk, däribland engelska och arabiska, och kan lära sig känna igen röster och gester. Samtalsämnen i sammanhanget på H22 kan exempelvis vara fokuserade till miljö och innovationer, där roboten aktivt kan ta initiativ till dialog.

Ta chansen att hälsa på en robot under H22 City Expo!

Arrangörer

Robot Minds

url

Läs mer om Robot Minds på h22.se

Dela på

MITT H22

info

följ oss