h22 logo
hex22-1-jaime-lopes-0RDBOAdnbWM-unsplash.jpg

Hex22 – 100 000 timmars hackande för den omtänksamma staden

Under 34 dagar samlar Hex22 människor för att med tekniken som hävstång leka, lära och bygga de lösningar som kan fixa välfärden och göra världen till en bättre plats. Alla som vill något är välkomna att delta i eller arrangera föreläsningar, utbildningar, workshops, hackathons, knytkonferenser eller något helt annat. Arbeta hårt, festa hårt, hitta vänner för livet – och gör stor skillnad.

Världen står inför många utmaningar, och med teknik och digitalisering finns oändliga möjligheter att skapa skalbara lösningar som bidrar till att världen blir en bättre plats. För att åstadkomma detta, för Hex22 samman människor under 34 dagar, för 100,000 timmars hackande.

Oavsett om du vill hacka någon av samhällets stora utmaningar genom att bygga och testa idéer, utforska utställningar och lyssna till föreläsningar för att hacka dina egna synsätt eller vara en del i ett evenemang för att hacka ditt nätverk – blir Hex22 en kraftsamling på en nivå som aldrig tidigare skett i Sverige.

Hex22 äger rum på Hetch i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen och streamas online för den som vill delta digitalt. Dag och natt, varje dag, under (nästan) hela H22.

Nördar och makthavare, företag och offentlig sektor, alla som vill medverka till att förbättra världen – alla är välkomna att delta, genom att organisera eller vara delaktig i ett smörgåsbord av planerade och spontana pop-up-aktiviteter.
Bild av Jaime Lopes, hämtad från Unsplash

Arrangörer

get_ai_logo_black_txt-200x200-1.jpg

Stadsledningsförvaltningen

hetch_logo-180x128-1.png

url

Läs mer om GetAI på h22.seLäs mer om HETCH på h22.sehex22.se

Dela på

  • Hackatons
  • Tech och digitalisering
  • Möten
  • Föreläsningar
  • Konferenser
  • Öppet hus
  • smörgåsbord

MITT H22

info

följ oss