h22 logo
h22arena.jpg

13 June - 16 June

9:00 AM - 8:00 PM

H22 Arena – En mötesplats för samhällsdiskussioner

För att möta framtidens utmaningar måste politik, föreningar, näringsliv, akademi, invånare och olika aktörer samarbeta på helt nya sätt. På H22 Arena bjuder staden in till dialog på bästa läge, för att sätta ljuset på utmaningarna och hitta nya lösningar. Tillsammans skapar vi Sveriges mest kraftfulla arena för samtalet om hur vi skapar framtidens hållbara, omtänksamma städer!

Förändring i fokus

Vilket ledarskap krävs för att leda och utveckla städer i en tid där förändring är normaltillståndet? Under fyra dagar, 13-16 juni 2022, omvandlas Hamntorget i Helsingborg till en arena för samhällsdiskussioner där politiker, civilsamhälle och intresseorganisationer håller seminarier, debatter och samtal. H22 Arena blir en vibrerande mötesplats där förändring kan ske i realtid.

Unikt nätverk

Området vid Hamntorget omvandlas till en demokratifestival i stil med Almedalen eller Järvaveckan. Genom mingel och möten, debatter på mindre scener och tyngre seminarier leds från en huvudscen, med hamnen och Öresund som fond, skapas ett unikt nätverk där erfarenhet, kompetens och vilja att förändra genomsyrar platsen – mitt i centrala Helsingborg.

  • arenan.jpg

Arrangörer

H22

url

h22.se

Dela på

  • Konferenser

MITT H22

info

följ oss