h22 logo
PS_utekontor_rt.jpg

16 June

8:00 AM - 6:00 PM

Fredriksdal bjuder in till kontorsdag i det fria

Fredriksdal museer och trädgårdar firar Outdoor Office Day och bjuder in till en heldag på temat. Besökare provar på att kontorsarbeta utomhus, gå på mötespromenader i gröna miljöer och ta del av ett program kopplat till framtidens inspirerande arbetsmiljöer utomhus.

Tänk bortom den sedvanliga bilden av ett öppet kontorslandskap. I framtiden ställer vi om och drar nytta av de fina fördelarna med utomhusvistelse, i kombination med arbetet. På Fredriksdal museer och trädgårdar bjuder ett öppet kontorslandskap på utsikt över det sköna gröna, och fågelsång i öronen.


På Outdoor Office Day välkomnar Fredriksdal besökare att prova på framtidens utomhuskontor med allt vad det innebär. Fokus ligger på allt det positiva som utomhusarbete för med sig via ”walk and talk” på landet i city, utomhuskontor, uppfriskande föredrag och olika programaktiviteter kopplade till framtidens arbetsmiljöer.
Besökarna byter idéer och erfarenheter med varandra, låter sig inspireras av utomhuspedagogik och träffar företagare som är redo att ställa om. Ute är det nya inne.

Arrangörer

Kulturförvaltningen

superlab_logo_-blue_cmyk-360x52-1-300x43.png

url

Läs mer om Superlab på h22.sefredriksdal.se

Dela på

  • Arbetsmarknad
  • Prova på

MITT H22

info

följ oss