h22 logo
Castellum_GreenHaus-Utsikt-H22.jpg

En WELL-resa med GreenHaus

Välkommen till GreenHaus – ett av Nordens första WELL-certifierade kontorshus. Se framtidens arbetsplats och hur det går att kombinera arbete med en hälsosam vardag genom exempelvis yoga på taket! 7 kriterier till att människan mår bra blir 7 temadagar där GreenHaus öppnar dörrarna och tar er med på en WELL-resa.

Under sju tillfällen bjuds du in till temabaserade visningar av GreenHaus. WELL bygger på sju kriterier som alla är framtagna med människan i fokus. När de samverkar under ett och samma tak utgör de förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv. Varje visningstillfälle baseras på ett av WELL-elementen: Komfort, Kost, Motion, Vatten, Luft, Välbefinnande och Ljus.

Människor som trivs och mår bra på sin arbetsplats blir både effektivare, friskare och presterar bättre. Med detta i fokus visar GreenHaus framtidens arbetsplats och hur det går att kombinera arbete med en hälsosam vardag. Testa bland annat yogapass på takterrassen, workOUT och hälsosam kost vid bryggan. Det kommer också att pratas om hållbarhet och återbruk samt lockas in till många skratt i välmåendets tecken.

Varje tillfälle kräver förhandsbokning. Fullständigt program med datum och tidpunkt över de sju visningstillfällena kommer inom kort.

Arrangörer

castellum_liggande_svart_eps_eps-360x93-1-300x78.png

url

Läs mer om Castellum på h22.se

Dela på

  • Hållbarhet/miljö/klimat
  • Föreläsningar
  • Hälsa, livskvalitet och socialt välmående
  • Byggnationer & arkitektur

MITT H22

info

följ oss