h22 logo
13.jpg

E-drop – Upptäck framtidens leveranslösningar

E-handeln växer och kräver nya hållbara leveranslösningar. E-drop är en tjänst som möjliggör leverans av alla varuslag, inklusive dagligvaror, utan ett personligt möte. Besök leveransrummet i Prismahuset som är det allra första i sitt slag att ta emot alla varuslag; kylt, fryst och paket utan temperaturkrav, från alla transportörer och budfirmor.

Under H22 City Expo fungerar leveransrummet i Wihlborgs Prismahuset som ett showroom för E-drop. Här kan du som besökare få funktionaliteten demonstrerad och lära dig mer om det smarta leveransskåpet som möjliggör hemleveranser utan behovet av ett personligt möte. Upptäck en molnbaserad tjänst som är skapad för att förenkla vardagen. Det uppkopplade leveransskåpet innehåller kyl- och frysfack, vilket säkerställer en intakt kylkedja där du enkelt styr åtkomst med en mobilapplikation.

E-drop är en flexibel och modulbaserad tjänst vilket innebär att skåpet passar alla målgrupper, oavsett typ av boendeform. Med sin moderna och nordiska design kan skåpet placeras inomhus eller utomhus vid en fasad och möjliggöra både leverans och avhämtning av paket dygnet runt. Leveransskåpen för E-drop gör att du kan ta emot säkra, tempererade och miljövänliga hemleveranser, utan att behöva vara hemma. E-drop begränsar din tid både i matbutiker och vid utlämningsställen och minskar transporterna däremellan.

  • 11.jpg
  • 14.jpg
  • 12.jpg

Arrangörer

liggande_svart_text-360x95-1-300x79.png

url

Läs mer om Nowaste på h22.see-drop.se

Dela på

  • Hållbarhet/miljö/klimat
  • Stadsutveckling
  • Tech och digitalisering

MITT H22

info

följ oss