h22 logo
co-living.jpg

Co-living : Bo på 11 kvadratmeter – dela på 200

Välkommen till långa bord och många stolar. Till småprat och hjärterum. Till att stänga dörren om dig när du vill vara själv en stund, och öppna den igen när du vill ha sällskap. Välkommen på en kopp kaffe. På ett parti schack i biblioteket. På yogapass med grannarna, om du känner för det. Välkommen till Helsingborgshems co-living-boende i Stadskvarteret på Drottninghög.

Delningsekonomin är en trend som håller i sig. Allt fler upptäcker fördelarna med att hyra, låna och byta i stället för att köpa nytt och att äga allt själv. Delningsekonomin har också gjort att allt fler omvärderar traditionella boendeformer. Helsingborgshem utmanade branschen, sina hyresgäster och sig själva när de 2019 introducerade det mycket uppmärksammande integrationsprojektet SällBo på Fredriksdal.

I Stadskvarteret på Drottninghög tar Helsingborgshem boendetrenden ett steg längre. Med inspiration från liknande boende i Stockholm startar nu bostadsbolaget Helsingborgs första co-living-boende. Helsingborgshems co-living-boende blir ett delningsboende där du hyr en mindre, privat enhet på cirka 11–15 kvadratmeter med sängplats, förvaring och en liten kyl. Andra rum som kök, vardagsrum, badrum, balkong och konceptinredda rum, totalt 200 kvadratmeter inomhus, delar du med dina grannar. 

Städning av gemensamma utrymmen och badrum, wifi, basvaror till kök och badrum, el, värme och vatten ingår i hyran. 

Skulle du kunna tänka dig att bo på 11 kvadrat? Välkommen på visning under H22!

Arrangörer

a-logga-300.png

url

Läs mer om Helsingborgshem på h22.se

Dela på

  • framtidensboende

MITT H22

info

följ oss