h22 logo
GettyImages-533177335.jpg

30 May - 3 July

Bo lika smart som en femteklassare

Är en modern och uppkopplad stad verkligen definitionen av smart och hållbar? Vad ska göra våra hem robusta och hållbara för stundande utmaningar? Bara fråga framtiden! Nordr låter femteklassare utmana dagens regelverk och barnens kreativa, ofta förbluffande smarta idéer skapar helt nya sätt att se på framtidens boende.

Vilka önskemål kring framtidens boende har just framtidens invånare? Det viktiga uppdraget att vara framtidens röst gav Nordr till femteklassare på Maria Parkskolan i Helsingborg! I ämnena NO, teknik och slöjd har barnen fått göra modeller i återbruksmaterial som visar funktioner som ska bidra till att våra hem är bättre rustade och står pall för framtida hot som till exempel ström- och internetavbrott eller översvämningar. Dagens regelverk utmanas av barnens kreativa och förbluffande klipska idéer för att hitta nya perspektiv på framtidens boende. I Nordrs monter på Expo får du på flera sätt ta del av elevernas kloka lösningar. Dessutom blir några av lösningarna verklighet och byggs helt enkelt in det i kommande bostadsprojektet Oceanbryggan. Vilka lösningar återstår för dig att se!<br/

Nordr skapar en invånardialog med Helsingborgarna och tar reda på vad en levande närmiljö är tillsammans med skolklasser – både innan utställningen och på plats i Oceanhamnen under H22 City Expo.Som bostadsutvecklare arbetar Nordr med framtiden och hållbarhet som daglig spelplan. Företaget ser det som självklart att driva och bidra till samhällsutvecklingen och vill ständigt hitta nya sätt att bygga för framtidens invånare. I bostadsprojektet Oceanbryggan byggs några av de lösningar som framtidens bostadsköpare utmanats att ta fram.

Arrangörer

Nordr_Logo_DempetSort-300x63.png

url

Läs mer om Nordr på h22.senordr.se

Dela på

  • Kunskap och lärande
  • Framtidens boende/visningslägenheter
  • Utställning
  • framtidensboende

MITT H22

info

följ oss