h22 logo
1-(1).jpg

30 May - 3 July

Besök BoKlok-bostäderna som förändrar Drottninghög

Kika in i BoKloks nybyggda bostäder i hjärtat av Drottninghög och lär känna människorna som förändrar bilden av sitt område. En ny stadsdel växer fram inför dina ögon – se områdets första radhus, de två nya kvarteren Aroma och Melba och lär dig om hur innovativt byggande, smarta metoder och kloka idéer kan bidra till utvecklingen av området samtidigt som det gör vardagslivet för boende bättre.

Kom och kläm och känn på bostäder när BoKlok öppnar upp två hem för besökare, ett radhus och en tvårumslägenhet inredda i olika stil, i de nybyggda kvarteren. Här får du möjlighet att se hur en inredd bostad från BoKlok kan se ut, följa de som flyttat in i BoKlok-kvarteren på Drottninghög, men också se utvecklingen av Drottninghög som stadsdel. Passa på att på nära håll få se hur nyskapande byggande och tänkande kan bidra till både stadsutveckling och enskilda personer.

Drottninghög är ett område i utveckling. Här byggs nya mötesplatser, fler bostäder, gröna stråk och lekfulla inslag som öppnar upp stadsdelen för att bli en mer integrerad del av Helsingborg. Här har BoKlok bidragit till att skapa ett tryggare och mer inkluderande område. Genom att bygga bostadsrätter – och stadsdelens första radhus – har möjligheter skapats för människor att bo kvar i sitt omtyckta område men ändå äga sitt eget boende, samtidigt som människor från andra ställen lockas till Drottninghög när boendemarknaden utvecklas.

  • Melba_vy5_02.jpg

Arrangörer

BoKlok_Ny_Logo_sRGB_1200x1200-300x300.png

url

Läs mer om Boklok på h22.seboklok.se

Dela på

  • Stadsutveckling
  • Byggnationer & arkitektur
  • Stadsutveckling
  • Framtidens boende/visningslägenheter

MITT H22

info

följ oss