h22 logo

Dela på

Om H22 City Expo

Om H22 City Expo

Mellan den 30 Maj och den 3 Juli 2022 pågick H22 City Expo i Helsingborg. En internationell stadsmässa, där fokus låg på framtidens välfärds- och stadsutvecklingslösningar och på hur vi tillsammans skapar en smartare, mer hållbar och omtänksam stad. Nedan kan du se en del av de saker som erbjöds besökare inför och under stadsmässan.

Vi är alla delaktiga i att skapa trivsamma, hälsosamma städer i samklang med naturen. Under 35 dagar bjuder Helsingborg in världen att utforska nya vägar framåt för en hållbar stad, där livskvalitet står högst på listan. Upptäck hur innovation och samarbete kan bli en grogrund för allmänna lösningar till planetens stora utmaningar. Släpp loss visionären inom dig och möt likasinnade från hela världen. Låt energi, nyfikenhet och stadens vibrerande puls driva dig framåt.

Tänd till, våga testa och öppna upp dig för en ljusare framtid i Helsingborg.

H22_Nyfikna

För nyfikna från när och fjärran

Vem du än är – här finns något att se och göra. Du kommer uppleva nya saker med alla dina sinnen oavsett hur gammal eller ung. Låt dina favoritartister underhålla dig eller få en dos kultur på en teaterföreställning. Bli en del av spännande experiment, förundras över nya innovationer och vidga dina vyer för hur mycket vi kan åstadkomma när vi arbetar tillsammans. Njut av annorlunda mat från världens alla hörn, nya sätt att leka och upptäck de magiska berättelserna, naturen och regionens glittrande kustlinje.

H22-2019-038

För ledare och stadsutvecklare

H22 City Expo är en arena för världens visionära ledare, stadsutvecklare och modiga förändringsarbetare att mötas och utforska lokala lösningar till de globala utmaningar som definierar vår framtid – där städerna måste visa vägen. Bli en del i ett nätverk av likasinnade och låt idéer bli till verklighet som formar hållbara städer. Inspirera och inspireras på föreläsningar, konferenser, platsbesök och hackathons. Upptäck staden som är ett levande labb och upplev den största mötesplatsen i Europa för hållbar stadsutveckling år 2022.

IMG_7834-1

För innovatörer

Spana in den senaste tekniken, framtidens bostäder och de nyaste tankarna kring hållbarhet i städer – för staden och för invånarna. Engagera dig i de hundratals innovativa idéer och lösningar som presenteras och krydda utvecklingen med din egen närvaro. Du blir en levande komponent i stadens labb som samlar ledare inom industrin, pionjärer i den offentliga sektorn och
eldsjälar för att utveckla, dela och testa lösningar i realtid. Gör H22 City Expo till din egen plattform och upptäck nya möten för framtiden.

H22 PARTNERS & FRIENDS

Våra Partners & Friends spelar en avgörande roll i genomförandet av H22 City Expo. Upplev programpunkter från över 70 inhemska och globala företag och organisationer som samarbetar med staden för att bana väg för en positiv stadsutveckling. Upptäck deras banbrytande innovationer och hör direkt från personerna som formar morgondagens hållbara städer. LÄS MER

H22_City_Expo

H22 – En långsiktig investering i människor och innovation

Stadsmässan är bara en del i Helsingborgs H22- satsning, som i sin helhet innebär en långsiktig investering i utvecklingen av välfärdslösningar inriktade på att förbättra livskvaliteten i en smartare, mer hållbar stad. H22 är inte bara ett projekt, en plattform eller ett ekosystem – det är en rörelse som förändrar stadens DNA och förvandlar Helsingborg från en förmedlare av tjänster till en möjliggörare. Hållbara lösningar skapas tillsammans med alla samhällets aktörer – lokalt, nationellt och globalt.
Målsättningarna i stadens vision för 2035 vägleder Helsingborgs innovationsarbete och H22 City Expo agerar som en hållplats efter halva vägen för att visa upp allt som åstadkommits tills nu –
och växla upp utvecklingen av framtidens stad tillsammans med resten av världen. LÄS MER

 

Lär dig mer om initiativtagarna bakom H22

Dela på

Profil

info

följ oss

certifikat