h22 logo

Dela på

Utställningar, mat och musik i Magasin 405

Magasin 405 är öppet under hela H22 City Expo. Här hittar du utställningar om framtidens boende. Men också bollhav, bulleria och korvkiosk. Missa inte heller konserterna!

 

Tre våningar och 4 000 kvadratmeter. Det gamla hamnmagasinet i Oceanhamnen är stort. Men Ikea har lyckats fylla det med en hel rad olika upplevelser. 

 

De två översta våningarna är vigda åt framtidens boende. Här kan du kika in i små rum, inte helt olika dem du hittar i företagets butiker runt om i världen. Hur kan framtidens hem se ut? Var går gränsen för det vi kallar hem? Hur kan ett prisvärt första hem se ut? 

 

Det finns också en hel rad interaktiva stationer för den med upptäckarlust. Släng dig i bollhavet, stoppa upp huvudet i ett moln eller smäll av en groupie i det blommiga rummet. Den som vill kan kika i de interaktiva kikarna för att se framtidens städer. 

 

På bottenvåningen finns det mat. En bulleria där du kan äta olika former av bullar. Och en korvkiosk där du kan provsmaka det som eventuellt kan hamna på menyn i företagets restauranger lite längre fram. Gott om sittplatser även när det regnar. 

 

Utanför går det att dricka lokalproducerade drycker på kajkanten och njuta av flera konserter. Hit kommer Sarah Klang, Estraden, Phlake och flera andra. Glöm inte att hålla koll på Ikeas sajt för att få biljetter, ofta samma dag. 

 

Precis intill hittar du även Skogen, ett område med fokus på boende i samklang med naturen. 

 

Magasin 405 är öppet under hela H22 City Expo. 


 

Dela på

H22 City Expo är stängt

Utställningar, mat och musik i Magasin 405

0 Händelser

Profil

info

följ oss

certifikat