h22 logo

Dela på

Space to innovate – interaktiv utställning på Sundstorget

Följ med på upptäcktsfärd i den interaktiva utställningen Space to Innovate på Sundstorget, och testa flera spännande och samhällsviktiga innovationer.  
 
I utställningen visas ett axplock av de över 300 initiativ som är resultatet av stadens långsiktiga investering i innovation. Möt Laiban, AI-roboten som kan svara på förskolebarnens frågor och på så sätt frigöra tid för lärarna, testa appen som hjälper dig att öva på anställningsintervjuer, ta reda på vad det finns för likheter mellan att bli bättre på fotboll och på matte eller hur digitala mätpunkter kan användas för att skapa tåligare gräsmattor. Målet med alla förändringsinitiativ är att göra Helsingborg till en bättre plats för de som bor och jobbar här.  
 
Helsingborg befinner sig på en spännande förändringsresa där vi utforskar framtidens lösningar. Längs resan har vi sett både stjärnskott och stjärnfall. Och just stjärnfallen, “våra misslyckanden”, är vi faktiskt lite extra stolta över. För vi vet att ju mer vi vågar misslyckas desto mer lär vi oss!  
 
Vi ses i rymden! 
 

Dela på

H22 City Expo är stängt

Space to innovate – interaktiv utställning på Sundstorget

0 Händelser

Profil

info

följ oss

certifikat