h22 logo

Dela på

Röster på stan om H22 City Expo

H22-redaktionen tog en runda på stan under Expots sista dag. Vi mötte några av besökarna som delade med sig av sina upplevelser.

Ann-Christin Bengtsson – har tidigare besökt H55 och H99

 

– Jag besökte H55-utställningaen med mina föräldrar och har också varit på H99, säger Ann-Christin Bengtsson. Jag tycker H22 är trevligt men skulle önska mig dagsschema eftersom jag tycker det är svårt att hitta i programmet. Tycker det är en utspridd stadsmässa. Jag gillar musikprogrammet i Grytan mycket och har sett innovationsutställningen på Sundstorget. Nu är jag på väg till designutställningen Ung svensk form.

 

Petra och Jan Klevås – har bara börjat upptäcka H22

 

Vi möter Petra och Jan Klevås inne på utställningen om Stenströms – mode och hantverk.

 

– H22 har ett intressant upplägg säger Petra och Jan Klevås. Vi har tittat på innovationsutställningen på Sundstorget men har mycket mer att titta på. Nu ska vi gå till designutställningen Ung svensk form.

 

Yamina Njie och Bim Honasei – gillar musik och tivoli

 

På H55-paviljongens tak möter vi Yamina Njie och Bim Honasei som sitter och pratar i varsin solstol.

 

– Vi har sett allt och varit på H22 varje dag, säger Yamina Njie och Bim Honasei. Vi har varit på konsert på Gröningen och sett Macky, han är bäst. Kul med tivoli och karuseller.

 

Familjen Caltegavi – har varit på barnaktiviteter

 

Inne på Havoteket träffar vi familjen Caltegavi. Pojkarna Arvid och Elias håller på att kika i mikroskop.

 

– Vi har besökt Djungellekan, utställningen i city och legotältet innan vi kom hit till Havoteket, säger Cecilia Caltegavi.

 

– Att bygga lego är toppen, säger Arvid och Elias Caltegavi. Vi byggde ett hus. Lekplatsen var också kul.

 

– Trevligt att lära barnen vilka djur som lever i Öresund här på Havoteket, säger Cecilia Caltegavi. Vi har bland annat sett en krabba. Efter vi är klara här ska vi vidare till barntrafikskolan.

 

Familjen Morina – gör sin första dag på H22

 

– Vi har precis kommit till Havoteket säger pappa Fatte Morina. Jag är här tillsammans med min fru Soranda och döttrarna Elsa och Vera. Barnen har varit här tidigare med förskolan och nu ville vi också se Havoteket. En fantastiskt bra grej detta att barnen kan lära sig om havet.

Dela på

Profil

info

följ oss

certifikat