h22 logo

Dela på

Minnena i tingen

Vill du ta med ett minne från H22 City Expo? Precis som under mässorna H55 och H99 har det tagits fram ett antal produkter som förhoppningsvis får nya ägare och skapar minnen från expon i olika hem runt om i Sverige och världen långt in i framtiden.

H22 Boken
Säljs på både svenska och engelska och är en berättelse om Helsingborgs tradition av stadsmässor och resan mot en smartare, mer hållbar och omtänksam stad. 
 

H22 Affischerna (Och H22-vykorten)
Är formgivna av Lise Hougs Östberg och Daniel Scott. De är framtagna med visionen att skapa en tidlös och fantasifull skyline med tonsättande landmärken och människan i fokus. 
 

Uppläggningsfat av glas med handgraverat bladmönster
Nytt spännande designprojekt i samarbete med formgivaren Ingegerd Råman och Orrefors. 
 

H22-serien består av tre uppläggningsfat i olika storlekar. Varje mönster är gjort på fri hand av en skicklig gravör. Det gör varje fat unikt. Utfört av Orrefors. 
 

H22-rosen
En vacker och naturlig ros med alla de positiva egenskaperna hos rugosarosorna. Den är frisk, har stark doft samt tål salta vindar och sandiga jordar. Perfekt att odla i Helsingborg med omgivningar! Dessutom är den attraktiv för bin och andra pollinerare. Rosen är inte en invasiv sort som den rena arten rugosa, utan den håller sig på sin växtplats.

H22-produkterna kan du köpa i H22 Paviljongen, På Dunkers Kulturhus, Kärnan samt på Fredriksdal.

”Det är många som vill ha med ett minne hem”
säger Sophie Söderman som arbetar på Dunkers Kulturhus.

Under H55 skapades många, idag eftertraktade, designprylar.
Missa inte att ta del av dem på Parapeten i den bevarade H55-paviljongen.

Dela på

Profil

info

följ oss

certifikat