h22 logo

Dela på

Hållplats H22 är till för dig som vill ha sällskap under H22

Vill du ha sällskap när du upplever H22 City Expo? Då kan du bege dig till Hållplats H22 i Slottshagen den 13–17 juni. Här har du chans att träffa nya människor och gå på upptäcktsfärd tillsammans. Håll utkik efter den gröna skylten.

Mötestider på hållplatsen är måndag till fredag klockan 14 och 18. Då finns det en guide där som tar emot och följer med gruppen.

 

– Det är upp till gruppen vart de går och vad de besöker under H22 City Expo. Det beror på deltagarna och vad de är intresserade av, säger Charlotta Schön på socialförvaltningen. Någon fast rutt finns inte. Hur lång runda det blir, avgör också deltagarna. Hållplatsen är till för dig som vill ha en trevlig stund, sällskap och vill upptäcka H22 tillsammans med andra.

 

– Än så länge har hållplatsen haft få besökare. Det har varit fler på kvällstiderna än på dagarna, säger Charlotta Schön. Det kan vara ett stort steg att ta att träffa okända personer. Man behöver vara lite modig. Men du ska veta att du är hjärtligt välkommen!

 

Det finns inget maxantal för hur många personer som kan gå med. Blir det ett stort antal så delas personerna upp i flera grupper.

 

Arrangeras av projektet Omtanke Helsingborg på socialförvaltningen. Läs mer om projektet på Omtanke Helsingborgs webbplats. 

Dela på

Profil

info

följ oss

certifikat