h22 logo

Dela på

Folkfest när SM i streetfood kom till H22 City Expo

Den här helgen avgörs SM i streetfood på H22 City Expo i Helsingborg. Vi gick ut och fångade några av rösterna i vimlet.

Under H22 City Expo har Mia Brithén och Patrick Dymling bland annat hunnit med att titta på Ostindiefararen Götheborg och att lyssna på Tareq Taylor. Nu är de på plats på SM i streetfood och testar utbudet.

”Det var jättegott. Synd att tävlingen inte pågår lite längre”, säger Patrick Dymling.

Isak Hellemarck och Elvira Mårtensson var med när H22 City Expo invigdes i Slottshagen. Sedan dess har de hunnit kolla in delar av programmet och nu är de i city och ser sig omkring.

”Det är en trevlig grej med H22, speciellt nu efter pandemin. Och det är kul att expon pågår under så pass lång tid”, säger Elvira Mårtensson.

SM i streetfood fick de tips om av en bekant.

”Han tyckte att vi skulle gå hit och äta för honom också”.

Harald och Knut Aagaard är i centrum för att ta del av H22 City Expo. I planen finns bland annat ett besök på Havoteket, men först: en rivstart på streetfood-tävlingen.

”Vi misstänkte att det skulle vara gott eftersom vi valde den med längst kö. Och vi är helt klart nöjda”, säger Knut Aagaard.

Gustav Thoft och Vinnie, Alice och Marina Toft har tagit sig till Hamntorget för att ta en titt på Pride-tåget. I väntan på festligheterna hann de med en annan fest, nämligen SM i streetfood.

”Vi testade en piadini, de såg väldigt goda ut. Och det var de också”, säger Gustav Thoft.

Nöjda med maten var även Stefan Bergström, Paul Rämö och Lena Bergström.

”Det var väldigt gott. Och det är trevligt att det är så mycket folk här. Sen är det ju tur med vädret, det gör mycket”, säger Stefan Bergström.

Dela på

H22 City Expo är stängt

Folkfest när SM i streetfood kom till H22 City Expo

0 Händelser

Profil

info

följ oss

certifikat