h22 logo

Dela på

Jobba på H22 City Expo

2022 skriver Helsingborg historia när vi tar vår stolta tradition av stadsmässor till en helt ny nivå.
Genom stadsmässan, H22 City Expo, bjuder Helsingborg in hela världen till att se och testa
stadens hållbara och innovativa samhällslösningar i en färgsprakande innovationsshow.
Är du redo att skriva historia tillsammans med oss på H22 City Expo?

Teamledare till H22 City Expo

Sista ansökningsdag: 2022-01-16

Här kommer du ansvara för och leda ett team bestående av cirka 4-10 personer, däribland medarbetare från stadens förvaltningar och bolag samt volontärer. Din uppgift som teamledare är att vara den trygga länken på ditt område och du förväntas hålla ihop arbetet på plats. Tillsammans ansvarar ni för att besökarna känner sig trygga, informerade och inspirerade.  

Värdar till H22 City Expo: anmälan för medarbetare inom Helsingborgs stad

Anmälan öppnar: 10 jan 2022

Som till alla stora evenemang och fester ligger grunden för stadsmässan i värdskap och bemötande. För att få besökarna att känna sig trygga, informerade och sedda behöver vi olika typer av värdar. Som värd hjälper du till att svara på frågor, visar vägen och hjälper våra besökare ha en minnesvärd och positiv upplevelse. Eftersom vi räknar med en internationell publik är det bra om du behärskar fler språk än svenska och det är positivt om du kan förstå och uttrycka dig på engelska. 

Volontärer till H22 City Expo

Anmälan öppnar: 10 jan 2022

Varje huvudområde har ett informationsnav med en teamledare som du som värd utgår ifrån. Tillsammans med andra volontärer, föreningar samt medarbetare inom staden bildar ni ett team som får möjlighet att arbeta ihop, lära nytt, inspireras och inspirera andra.

Som volontär har du möjlighet att bidra på olika sätt kopplat till värdskap där du samtidigt får ta del av upplevelserna kopplat till stadsmässan.

Sommarpraktik för ungdomar

Anmälan öppen: 7 feb - 6 mars 2022

Du som är 16-20 år (född 2002-2006) och folkbokförd i Helsingborg kan söka sommarpraktik. Sommarpraktik innebär att du kan få prova på olika uppgifter inom exempelvis förskola och fritidshem, vaktmästeri, äldreomsorg eller idrottsföreningar.

Dela på

MITT H22

info

följ oss