h22 logo

Dela på

Fyra magiska platser

Huvudområden

Fyra magiska platser

H22 City Expo utspelade sig i huvudsak inom fyra huvudområden i staden; Oceanhamnen, Cityområdet, Drottninghög och Slottshagen. Därutöver hände saker på andra, specifika platser runt om i staden och region som vi kallade satelliter. Se mer om hur upplägget såg ut nedan:

oceanhamnen_main

Oceanhamnen - Det smarta
boendet, med saltstänk

Oceanhamnen är en helt ny stadsdel med ambitionen att bli en urban arkipelag där livskvalitet och hållbarhet länkas samman. Men det riktigt spännande är de innovationer som pågår under ytan – där man tagit det cirkulära tänket ett steg till, utan att tulla på livskvaliteten.

Open_up_World

Cityområdet - Helsingborgs
nya vardagsrum

Känn pulsen i City när världen kommer till Helsingborg. Upplev en stadskärna som kokar av framtidens smarta lösningar, musik, events, hackatons, föreläsningar och internationella besökare som kommit till H22 City Expo för att förändra, förflytta och samarbeta.

Open_up_Co-creation_main

Drottninghög - En stadsdel
skapad för alla, med alla

Drottninghög har väckt globalt intresse genom det innovativa och dialogbaserade arbete som blåst nytt liv i stadsdelen. Upptäck hur Drottninghög förvandlats genom kreativitet och tusentals koppar kaffe. Känn dofterna från den nya marknadsplatsen och kom nära musiken och människorna.

slottshagen_main

Slottshagen

I den grönskande oasen Slottshagen utforskar vi balansen mellan arbete och fritid, staden och landet, vila och rörelse. Delta i spännande utomhusaktiviteter, och upplev hur hälsa och hållbarhet hänger samman!

Dela på

Profil

info

följ oss

certifikat