h22 logo

Dela på

Cityområdet

Open up for the world

Känn rytmen av förändring i Helsingborgs pulserande stadskärna. Här sker förändring i realtid – stora konferenser, hackathons och events avlöser varandra i en plattform där vi utforskar lokala lösningar på gemensamma, globala utmaningar. Möt människor och eldsjälar från hela världen, utbyt visioner och släpp loss förändringsledaren inom dig för en bättre framtid.

 

Cityområdet är en levande mötesplats med oändliga aktiviteter – dofterna och smakerna av världens mat blandas med underhållning. Se artister, framträdanden och få en dos av kultur med en kvällsföreställning på teatern.

Innovation för globala utmaningar

”Open up for the World” är den röda tråden som löper genom Cityområdet. Sväng inom Clarion Hotel & Congress SeaU, stadens nybyggda landmärke vid havet. Möt visionärerna som går från ord till handling och formar morgondagens hållbara och smarta städer. Lyssna på inspirerande föreläsare, delta i workshops och experimentverkstäder. Du kan bli en kugge i maskineriet som löser våra gemensamma utmaningar.

I centrala Helsingborg tar du del av de senaste innovationsprojekten. Kanske blir du guidad av en robot i innovationsutställningen ”Space to Innovate”. Där får du bland annat uppleva hur VR, AR och IR möter nya behov inom miljö, vård, skola och omsorg. Hoppa på en guidad tur eller bli som bortblåst av djärv gatuteater. Kolla in H22-paviljongen för en djupdykning i Helsingborgs tradition av tidigare stadsmässor eller prata med invånare vars visioner förändrar framtidens Helsingborg – och missa inte när din favoritartist står på scenen!

Dela på

MITT H22

info

följ oss